Al Centre Veterinari Sant Sadurní som experts en veterinaris d'rosegadors.

Som un centre veterinari especialitzat en rosegadors. Estem formats i preparats per rebre en el nostre Centre a mascotes d'espècies no tan comuns, que normalment s'enquadren dins dels rosegadors, encara que vegada siguin més habituals en els nostres domicilis. Aus, Fures, Serps, Tortugues, Rosegadors, Rèptils, Conills, ect.

Atenem totes les especialitats, com ara veterinaris general, tractaments, perruqueria medicinal, pla de salut bàsic, cirurgia general i especialitzada i, a més, podem oferir-te assessorament personalitzat sobre el comportament de la teva mascota, així com suggeriments i consells d'hàbitat, alimentació, etc.

Oferim servei de veterinaris rosegadors Naixements a domicili a Sant Sadurní, Poble Nou, Sant Andreu del Palomar, Torre Baro, Verdum, Clot, Nou Barris, Ciutat Vella, Trinitat, Sant Marti, Navas, Badalona, Canyelles i Santa Coloma de Gramenet.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers la finalitat de les quals és facilitar i possibilitar la navegació, el seu correcte funcionament i realitzar estadístiques de les visites dels usuaris TANCAR | MÉS INFORMACIÓ