El nostre objectiu és que la teva mascota no pateixi i que tingui una vida llarga i feliç. Si es posa malalta farem per que curi lo més bé i aviat possible. En cas de procesos crònics, incidim molt en el benestar del pacient i control del dolor.

Al plantejar el tractament us informem dels seus beneficis i efectes secundaris si en tenen.

Les revisions anuals són importants per fer una bona prevenció i detectar alteracions de l’estat de salut abans de que es compliqui.

Cat Friendly fem més confortable l’estada a la clínica pels gats i minimitzem el seu estrès dels gats amb pautes de maneig i feromones.

Tenim una dilatada experiència en casos de medicina general, dermatologia, oftalmologia, traumatologia, etologia, nutrició, oncologia, cardiologia.

Mirem d’explicar lo que li passa a la teva mascota de forma entenedora: la millor garantia d’una mascota saludable és un cuidador ben informat !

ESTIMAR-LO ÉS CUIDAR-LO !

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers la finalitat de les quals és facilitar i possibilitar la navegació, el seu correcte funcionament i realitzar estadístiques de les visites dels usuaris TANCAR | MÉS INFORMACIÓ