L'acupuntura: les agulles que treuen el dolor.

Quan ens enfrentem a una malaltia o dolencia busquem una curació total, i en cas de que no sigui possible, una situació que s’hi aproximi. Amb l’acupuntura volem afegir una nova forma d’afrontar cada problema, treballant cada cas de forma individual i estimulant el sistema nerviós dels nostres pacients per a obtenir resultats a qualsevol nivell. L'acupuntura és una tècnica de tractament no agresiva, respetuosa envers l'animal . És un molt bon complement a patologies relacionades amb el dolor i l'edad avançada en que són propensos a malalties degeneratives. Permet igualment reduir els tractaments farmacològics.

El nostre objectiu és amb els conjunt de tractaments nutricionals, farmacològics i d'acupuntura millorar l'estat de salut i benestar dels nostres pacients que pateixen dolor o malalties degeneratives.

ESTIMAR-LO ÉS CUIDAR-LO !

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers la finalitat de les quals és facilitar i possibilitar la navegació, el seu correcte funcionament i realitzar estadístiques de les visites dels usuaris TANCAR | MÉS INFORMACIÓ